Algemene voorwaarden

[vc_row css=”.vc_custom_1444823025951{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;}”][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1444823042830{padding-top: 40px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text]Voor een optimale dienstverlening heeft praktijk Piekema onderstaande voorwaarden opgesteld. Alle cliënten en bezoekers van praktijk Piekema verklaren zich automatisch akkoord met deze voorwaarden.

 

Bejegening

Uw osteopaat / behandelaar legt voorafgaand aan uw behandeling zijn werkwijze aan u uit. Als u om welke reden dan ook bezwaar heeft tegen uw behandeling, dan dient u dit onmiddellijk aan te geven. Als er situaties ontstaan die niet door u gewenst zijn, zal in overleg met u een oplossing gevonden worden.

Met u besproken onderwerpen blijven vertrouwelijk en zullen niet met derden besproken worden. Indien u van mening bent dat wij niet op de juiste manier met u omgaan, dan kun u dit via onze geldende klachtenregeling kenbaar maken.

 

Privacy

Om uw behandeling zo goed mogelijk uit te voeren, houdt uw osteopaat een registratie bij van uw medische en administratieve gegevens. Op deze registratie is de wet op de Persoonsgegevens van toepassing evenals de Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst. U kunt uw dossier altijd opvragen en inzien.

U kunt onze uitgebreide Privacyverklaring hier downloaden.

 

Behandeling

Indien u verhinderd bent, verzoeken wij u vriendelijk uw afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Wanneer u uw afspraak binnen 24 uur annuleert, behouden wij ons het recht voor deze afspraak aan u in rekening te brengen.

Een behandeling heeft geen vaste tijdspanne. Op de website wordt een globale indicatie van de behandeltijd gegeven. Soms laat de gezondheid het niet toe om intensief behandeld te worden, wanneer dit bij u aan de orde is zal uw osteopaat dit met u communiceren.

 

Tarief

Het tarief voor een osteopatisch consult bedraagt €87,50.

 

Betaling

Wij adviseren u om bekend te zijn met uw verzekeringspolis betreffende uw vergoeding osteopathie.

Uw factuur dient door u zelf betaald te worden, u bent onder alle omstandigheden verantwoordelijk voor de volledige betaling van de aan u, of namens u verleende diensten.

U dient uw factuur na facturering binnen de vervaldatum te voldoen. Blijft betaling voor de vervaldatum uit, dan verkeert u in verzuim met ingang van de eerste dag na de vervaldatum. Zodra u in verzuim verkeert, zijn wij gerechtigd over de verschuldigde hoofdsom, of het restant daarvan de wettelijke rente in rekening te brengen.

Indien u in verzuim verkeert, zijn wij gerechtigd incassomaatregelen te treffen, dan wel derden hiermee te belasten. Alle met de incasso van gedeclareerde bedragen gemoeide kosten komen in dat geval voor uw rekening.

Wij maken gebruik van Medicas incasso diensten. U kunt op www.medicas.net meer informatie en de betaalvoorwaarden terugvinden.

 

Algemeen

Praktijk Piekema is niet aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal of schade van of aan uw materiële en/of immateriële zaken.

Praktijk Piekema stelt het zeer op prijs indien u opmerkingen, ideeën, etc. heeft ter verbetering van de dienstverlening. U kunt dit zowel mondeling als via e-mail doorgeven. U kunt uw mening ook met andere delen op www.zorgkaartnederland.nl of via de site van uw zorgmaatschappij.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1460976344882{margin-top: 40px !important;margin-left: 10px !important;padding-top: 40px !important;padding-right: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;padding-left: 40px !important;background-color: #e97321 !important;}”][vc_text_separator title=”CONTACTGEGEVENS” title_align=”separator_align_left” align=”align_right” color=”white” border_width=”2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1444811576106{padding-bottom: 10px !important;}”]T:   06 51 361 636
M:  info@praktijkpiekema.nl
[/vc_column_text][vc_separator color=”white” border_width=”2″][vc_column_text]

PLAN ZELF ONLINE
UW AFSPRAAK IN

[/vc_column_text][vc_btn title=”Naar onze online agenda” style=”custom” custom_background=”#ffffff” custom_text=”#333333″ shape=”square” size=”sm” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-calendar-o” link=”url:https%3A%2F%2Fnewagenda.crossuite.com%2Fpiekema%2Fo%2F6463c464||target:%20_blank” button_block=”true” add_icon=”true”][/vc_column][/vc_row]